ПРАНЕ НА ДЪЛГОВЛАКНЕСТИ (КИЛИМИ, МОКЕТИ, ПЪТЕКИ, ГУБЕРИ) НА ВАШ АДРЕС

ЦЕНАТА Е С ВКЛЮЧЕН ДДС

Услугата се извършва с професионални машини Karcher и професионални почистващи универсални препарати на SONAX, силни към мръсотията и много толерантни към материята .

More details

30,00 лв

More info

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ОТ ФИРМА КИМИ!

БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ!

Заплаща се при извършване на услугата!

Ваучера включва:

  • Професионално машинно изпиране и подсушаване на 5 м2 дълговлакнести /килими, мокети, пътеки/ или тип губери едностранно - за 30.00 лв. на Ваш адрес.

    Услугата Машинно |ПОДСУШАВАНЕ| означава изсмукване на водата от настилката – след прането остава чиста, освежена и (ПОЛУ - СУХА); НЕ НАПЪЛНО ИЗСУШЕНА.

За повече от 5 м2 дълговлакнести или тип губери /килими,мокети,пътеки/. се заплаща по 6.00 лв на м2 при извършване на услугата.

УСЛОВИЯ, КАСАЕЩИ ПОЛЗВАНЕТО НА УСЛУГИТЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ ОТ ФИРМА КИМИ – СОФИЯ 2000 ЕООД

ВАЖНО! Молим Клиентите преди да направят поръчка за избрана оферта да се запознаят с: УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ И ПОЛИТИКАТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ на сайта Kimibg.eu.

С използването на услугите от Уебсайта Kimibg.eu ще се счита, че Вие сте ЗАПОЗНАТИ и ПРИЕМАТЕ нашите УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и се съгласявате, ние да събираме и обработваме Ваши лични данни, в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 от 25.08.2018 год. 

Можете да ползвате услугите всеки ден от- 9.00 до 17.00 часа.

Необходимо е предварително записване на час на телефон:  0877676213 само след закупуване на ваучера.

Предварително трябва да има осигурен достъп до местата за чистене. Услугата не включва местене на обзавеждане, както и местене на предмети и лични вещи от обзавеждането.

Клиента е длъжен:

Да се погрижи за прибирането и съхраняването на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят работата на служителите ни.

Цената на услугата НЕ включва:

  • За преместване на мебели /оборудване/ и почистването зад и под тях по време на работа от нашите служители и с Клиента /се заплаща допълнително на място!.

  • Обявените цени се отнасят за еднократно ПОЧИСТВАНЕ/ПРАНЕ/.

  • При силна замърсеност, отлагания, наслоявания, моля свържете се с доставчика за предвиждане на повече препарат и време за извършване на услугата/ за повторно пране се заплаща допълнителна цена на място/

  • Престоят за обекти в синя или зелена зона е за сметка на Клиента. 

  • При липса на асансьор се плаща такса за качване /1 лв.на етаж/;

  • За обекти,намиращи се извън района на гр. София, се заплаща транспортна такса в размер на 1,00 лв./км от Околовръстното до Клиента.

Рекламации се приемат до един календарен ден след извършване на услугата.