New Reduced price! ПРАНЕ НА ДИВАН 2 - КА  ДИВАН  3 - КА View larger

ПРАНЕ НА ДИВАН 2 - КА + ДИВАН 3 - КА

ЦЕНАТА Е С ВКЛЮЧЕН ДДС

Услугата се извършва с професионални машини Karcher и професионални почистващи универсални препарати на SONAX, силни към мръсотията и много толерантни към материята .

More details

40,00 лв

-30,00 лв

70,00 лв

More info

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ОТ ФИРМА КИМИ!

БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ!

Заплаща се при извършване на услугата!

Ваучера включва: Професионално машинно изпиране и подсушаване на Диван 2-ка + Диван 3-ка за 40.00 лв. вместо за 70.00 лв.

Услугата Машинно |ПОДСУШАВАНЕ| означава изсмукване на водата от тапицерията – след прането остава чиста, освежена и (ПОЛУ - СУХА); НЕ НАПЪЛНО ИЗСУШЕНА.

За повече седящи места се заплаща по 5.00 лв за бр.

УСЛОВИЯ, КАСАЕЩИ ПОЛЗВАНЕТО НА УСЛУГИТЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ ОТ ФИРМА КИМИ – СОФИЯ 2000 ЕООД

Молим Клиентите преди да направят поръчка за избрана оферта да се запознаят с: УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ И ПОЛИТИКАТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ на сайта Kimibg.eu.

С използването на услугите от Уебсайта Kimibg.eu ще се счита, че Вие сте ЗАПОЗНАТИ и ПРИЕМАТЕ нашите УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и се съгласявате, ние да събираме и обработваме Ваши лични данни, в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 от 25.08.2018 год.

Можете да ползвате услугите всеки ден от- 9.00 до 17.00 часа.

За записване на час тел: 0877676213.

Предварително трябва да има осигурен достъп до местата за чистене.

Услугата НЕ включва местене на обзавеждане, както и местене на предмети и лични вещи от обзавеждането.

Клиента е длъжен: Да се погрижи за прибирането и съхраняването на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят работата на Служителите ни.

ВАЖНО! ОФЕРТАТА ВАЖИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО МАШИННО ИЗПИРАНЕ И ПОДСУШАВАНЕ НА ЦЯЛОТО ЛИЦЕ НА МЕКАТА МЕБЕЛ:

Местата за сядане - ЕДНО седящо място се определя с дължина 65 см.; Облегалка; Страници; Подлакътници; Задната страна на дивана. Когато не е удобно да се изпере задната част на дивана - услугата НЕ се заменя за друга. Ако дивана е с подвижни възглавници , офертата важи за цялото лице на дивана, но не и за ВЪТРЕШНАТА част на дивана | при разтягане| както и ЗАДНАТА страна на възглавниците и ПОД тях – ако Клиента иска да се изперат се заплаща допълнително от 3 до 5 лв.в зависимост от размера на възглавниците.

ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

За преместване на мебели |оборудване| и почистването зад и под тях по време на работа от нашите Служители и с Клиента |се заплаща допълнително на място!.

Обявените цени се отнасят за еднократно ПОЧИСТВАНЕ|ПРАНЕ|.

При силна замърсеност, отлагания, наслоявания, моля свържете се с доставчика за предвиждане на повече препарат и време за извършване на услугата |за повторно пране се заплаща допълнителна цена на място.

Престоят за обекти в синя или зелена зона е за сметка на Клиента.

При липса на асансьор се плаща такса за качване 1 лев на етаж.

За обекти,намиращи се извън района на гр. София, се заплаща транспортна такса в размер на 1,00 лв.|км от Околовръстното до Клиента.

Рекламации се приемат до един календарен ден след извършване на услугата.