ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Тази политика е в сила от 24 май 2018 година и е част от ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ на Уеб сайта: Kimibg.eu

Целта на този документ е да Ви информира относно обработката, събирането, използването и разкриването на информация, включително личните Ви данни във връзка с достъпа Ви до и използването на нашите услуги.

КИМИ – СОФИЯ 2000 ЕООД спазва и се съобразява с приложимите Закони и разпоредби, отнасящи се до защитата и съхраняването на лична информация.

Тази Политика за Поверителност се прилага за предлаганите услуги за Професионално почистване, управлявани от КИМИ – СОФИЯ 2000 ЕООД.

Ние се ангажираме да защитаваме личните Ви данни и да предприемаме специални мерки, за да гарантираме поверителността на личната информация, събрана от или за Вас.

Тази Политика за Поверителност обяснява каква информация събираме, как я събираме и защо, как я използваме и с кого я споделяме, как можете да получите достъп до нея и да я актуализирате, какви възможности за избор имате относно това, как събираме, използваме и споделяме информацията Ви, как защитаваме информацията, която съхраняваме относно Вас.

МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТАЗИ ПОЛИТИКА!

Ако не сте съгласни с тази Политика за поверителност или с която и да е част от нея, ако не искате да събираме, съхраняваме, използваме или споделяме информацията Ви по начините, описани в тази Политика за Поверителност, Вие НЕ можете да използвате нашите услуги.

Използването на услугите ни се счита за приемане на версията на тази политика в сила към момента на използването Ви.

Приложимо за тази Политика за Поверителност и всички отношения, произтичащи от нея, са приложимото Българско Законодателство.

I. ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

От 25 Май 2018година  влиза в сила нов Регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз.

Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на Физическите Лица от всички Държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

В качеството си на Администратор на лични данни, КИМИ - СОФИЯ 2000 ЕООД  отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата само необходими за сключване на договор|за тяхното обслужване за избрана услуга за Професионално почиствате | и ги пази отговорно и Законосъобразно. 

КИМИ - СОФИЯ 2000 ЕООД осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 Април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

II. ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО АДМИНИСТРАТОРА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Наименование: КИМИ - СОФИЯ 2000 ЕООД, 

  • КИМИ - СОФИЯ 2000 ЕООД е регистриран администратор на лични данни вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ воден от КЗЛД с идентификационен No 431980

  • ЕИК/БУЛСТАТ: 202096161 

  • Седалище и адрес на управление: гр.Банкя, ул.Никола Вапцаров-107

  • Адрес за упражняване на дейността: Без стационарен обект/ на адрес на Клиента/

  • Данни за кореспонденция: гр.Банкя, ул.Никола Вапцаров-107

  • E-mail: kimibg.eu@abv.bg

  • Телефон.: 0877676213

III. ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОМПЕТЕНТНИЯ НАДЗОРЕН ОРГАН 

  • Наименование: КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

  • Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

  • Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 

  • Телефон: 02 915 3 518

  • Email: kzld@cpdp.bg

  • Уеб сайт: www.cpdp.bg

IV. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЛИЧНИТЕ ДАННИ

По новия регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”) Лични данни са всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация Физическо лице (като електронен адрес, имена, възраст, дата на раждане, телефон и други).

Kimibg.eu НЕ събира и НЕ обработва лични данни, които се отнасят за следното:

  • Разкриват расов или етнически произход;

  • Разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;

  • Генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.

 V. ОСНОВАНИЕ ЗА СЪБИРАНЕ, ОБРАБОТВАНЕ И СЪХРАНЯВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Kimibg.eu  събира и обработва Вашите лични данни във връзка с извършване на желаната от Вас услуга за Професионално почистване/ сключване на договори с дружеството на основание чл. 6, ал. 1, Регламент (ЕС) 2016/679, и по-конкретно въз основа на следното:

  • Изрично получено съгласие от Вас като Клиент

  • Изпълнение на задълженията на Kimibg.eu по Договор с Вас

  • Спазване на Законово задължение, което се прилага спрямо Kimibg.eu.

  • За целите на легитимния интерес на Kimibg.eu

VI. ЦЕЛИ И ПРИНЦИПИ ПРИ СЪБИРАНЕТО, ОБРАБОТВАНЕТО И СЪХРАНЯВАНЕТО НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

1. Kimibg.eu събира и обработва личните данни, които Вие ни предоставяте във връзка с използването на нашите услуги и за сключване на Договор с дружеството, за следните цели:

  • Извършване на желаната от Вас услуга.

  • Изпълнението на Договора за предоставяне на съответната услуга.

2. Kimibg.eu спазва следните принципи при обработката на Вашите лични данни:

  • Законосъобразност, добросъвестност и прозрачност.

  • Ограничение на целите на обработване и свеждане до минимум на събираните данни.

  • Ограничение на съхранението с оглед нуждите за предоставяне на услугата.

  • Поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.

3. При обработването и съхранението на личните данни, Kimibg.eu може да обработва и съхранява личните данни с цел защита на следните Законови интереси:

  • Изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, и други Държавни и Общински органи.

VII. КАКВИ ВИДОВЕ ЛИЧНИ ДАННИ СЪБИРА, ОБРАБОТВА И СЪХРАНЯВА Kimibg.eu?

1. Kimibg.eu извършва следните операции с личните данни за следните цели:

  • Извършване на желаната от Вас услуга.

  • Изпълнението на Договора за предоставяне на съответната услуга

2. Kimibg.eu обработва следните категории лични данни и информация за следните цели и основания:

За извършване на Услугите за Професионално почистване ние искаме и събираме следната лична информация за Вас:

  • Вашето Лично и Фамилно име;

  • Адрес за извършване на услугата;

  • Телефон за връзка.

  • Ваши данни за издаването на фактура на физическо или юридическо лице.

Ако желаете да Ви бъде издадена фактура в качеството Ви на Физическо  или Юридическо лице, следва да предоставите своя Единен Граждански Номер или данните на Юридическо лице.

Без тази информация може да НЕ сме в състояние да Ви предоставим всички искани услуги.

С приемането на общите условия  на уебсайта, или при сключването на писмен договор, между Kimibg.eu  и Вас се създава Договорно отношение, на което основание обработваме Вашите лични данни – чл. 6, ал. 1, б. (б) GDPR

VIII. ЛИЦА, НА КОИТО СЕ ПРЕДОСТАВЯТ ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

За целите на предоставяне на предлаганите услуги в пълната им функционалност и с оглед Вашите интереси, Администраторът може да предоставя Ваши данни на Служители от фирмата изпълняващи услугите, които са запознати с ПОЛИТИКАТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ, уведомени за процесите свързани с обработване на лични данни - имат подписана ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА НЕРАЗГЛАСЯВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ и спазвайки всички изисквания за Законност са се задължили да не разгласяват лични данни във връзка с изпълнението на трудовото им правоотношение.

IX. СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

Kimibg.eu полага дължимата грижа и отговаря за защита на информацията за Потребителя, станала му известна по повод на заявката за извършване на исканата услуга и съхраняваме данни, докато е необходимо да предоставяме услугите си (изпълнение на Договора. )

Администратора съхранява Вашите лични данни до 3 календарни  дни  след извършване на услугата, изчаква се това технологично времи при евентуална подадена рекламация, след което полага необходимите грижи да изтрие и унищожи всички Ваши данни, с изключение на данните подадени за издаването на фактура, чиито срок е 5 години.

За предоставяне и подобряваме на услугите Ви  за срок от 14 дни ще се съхраняват съобщенията Ви с екипа за поддръжка, заявка, рекламация и всякаква информация в тези съобщения.

X. ВАШИТЕ ПРАВА ПРИ СЪБИРАНЕТО, ОБРАБОТВАНЕТО И СЪХРАНЕНИЕ  НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

1. ОТТЕГЛЯНЕ НА СЪГЛАСИЕТО ЗА ОБРАБОТВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

С оттегляне на съгласието за обработване на лични данни, които са задължителни за използване на услугите, няма да бъдем в състояние да Ви предоставим исканите услуги.

2. ПРАВО НА ДОСТЪП

Вие имате право да изискате и получите от  Kimibg.eu потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас. 

 3. ПРАВО НА ИЗТРИВАНЕ ИЛИ ТАКА НАРЕЧЕНОТО ПРАВО „ДА  БЪДЕШ  ЗАБРАВЕН“

Вие имате правото да поискате от Kimibg.eu  изтриване на свързаните с Вас лични данни, а Kimibg.eu има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне, когато е налице някое от посочените по-долу основания:

  • Личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин.

  • Вие оттеглите своето съгласие, върху което се основава обработването на данните и няма друго правно основание за обработването им.

  • Вие възразите срещу обработването на свързаните с Вас лични данни, включително за целите на директния маркетинг и няма законни основания за обработването, които да имат преимущество.

  • Личните данни са били обработвани незаконосъобразно.

  • Личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на ЕС, което се прилага спрямо Kimibg.eu.

 За да упражните правото си на „забравяне“, Вие следва да подадете писмено искане, изпратено до Kimibg.eu, както и да удостоверите своята самоличност и идентичност с лицето, за което се отнасят данните преди Kimibg.eu.

 Kimibg.eu не изтрива данните, които има Законово задължение за защита по повод отправени срещу него съдебни претенции или доказване на свои права.

4. ПРАВО НА ВЪЗРАЖЕНИЕ

Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни отKimibg.eu , които се отнасят до Вас, включително ако се обработват за целите на профилиране или директен маркетинг.

5. ВАШИТЕ ПРАВА ПРИ НАРУШЕНИЕ НА СИГУРНОСТТА НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

Ако Kimibg.eu  установи нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, ние Ви уведомяваме без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети за защита на личните ви данни.

Kimibg.eu не е длъжен да Ви уведомява, ако:

Е предприел подходящи технически и организационни мерки за защита по отношение на данните, засегнати от нарушението на сигурността на личните Ви данни.

XI. ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото Законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва: Наименование: Комисия за защита на личните данни.

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон: 02 915 3 518

Email: kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg .

АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ С НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИКА ИЛИ ЗАЩИТАТА НА ЛИЧНИ ДАННИ В КИМИ - СОФИЯ 2000 ЕООД , МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ПО СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ:

На имейл адрес: kimibg.eu@abv.bg

Тел. 0877676213

Длъжностното лице за защита на данните